Шановні друзі !!! Вітаемо Вас на своєму блозі! Дуже сподіваемось, що ми подружимось. Приємного вам перегляду!!!

суббота, 25 августа 2012 г.




Вітання Дмитра Табачника з Днем Незалежності України
Шановні колеги! Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю з визначним святом – 21-ою річницею незалежності України!

Наша країна вже третє десятиріччя поспіль йде шляхом зростання та самоствердження. Сьогодні увесь світ спостерігає за поетапною, але впевненою розбудовою демократичної України, яка стає заможною, сильною та процвітаючою державою.

День Незалежності України – свято для всіх, хто щоденно власними досягненнями та працею на благо Вітчизни примножує її міць та славу, для тих, хто нестримно здобуває повагу до України.

Цей рік – демонстрація успіхів у галузі освіти – нам дійсно є чим пишатися! Здійснено справді багато: розширено мережу дошкільних навчальних закладів; завдяки відновленій Державній програмі «Шкільний автобус» виготовлено безпрецедентну партію шкільних автобусів; і вже до Дня Незалежності українські школи у повному обсязі отримали нові підручники.

Ми пишаємося тим, що українська молодь на весь світ заявляє про себе на інтелектуальному, науковому та спортивному рівнях. Наші освітяни, науковці та спортсмени знані не лише в Україні, але й за її межами.

Упевнений, що єдність, взаємоповага та працелюбність стане запорукою розвитку нашої держави, добробуту кожної української сім’ї та здорового, щасливого зростання майбутніх поколінь.

Бажаю вам здоров’я, миру, радості, творчого натхнення та віри у себе й у щасливе майбутнє України!



З повагою,

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро ТАБАЧНИК

Комментариев нет:

Отправить комментарий